Cursuri de Engleză Pentru Copii

Engleza pentru copii nu a fost nicicând mai ușor de gestionat! Folosim ultimele descoperiri ale științelor învățării și cea mai inovatoare tehnologie de pe piață ca sa creăm cursuri engleză pentru copii cu rezultate înalte în cel mai scurt timp.

Ceea ce ne ajută să înjumătățim timpul de învățare a limbii este combinația între lucrul pe platforma interactivă Neuron English (care ajută la antrenarea unor abilități cognitive ale creierului), lecții atractive în grupuri mici derulate săptămânal în centrele noastre din țară și intervenții individualizate oferite de profesorii noștri pentru a ajuta copilul să depășească orice tip de obstacol întălnește în procesul de învățare.

Suntem singurul program de limba engleză pentru copii care oferă un mediu nativ de învățare, cu ajutorul a două instrumente inovatoare Fast Forword și Reading Assistant. Prin exercițiile de tip încercare-eroare-feedback și a repetării spațiate a diferitelor structuri de limbă, antrenăm creierul copilului să înțeleagă, să vorbească, să scrie și să citească întocmai ca un copil dintr-o țară vorbitoare de engleză.

La finalul fiecărei etape de învățare, oferim copiilor posibilitatea să dea diferite testări Cambridge în centrele noastre, care să le certifice nivelul de limbă atins. și să îi încurajeze să continue să se perfecționeze.