Oferta educațională

Fast ForWord

Programul FastForWord este fundamentat pe cercetările neuroștiințelor.

FastForWord este un program eficient care construiește capacitatea de învățare a creierului, făcând procesul de învățare mai ușor și mai rapid.

Programul FastForWord automatizează procesele de gândire și dezvoltă creierul în același mod in care un atlet construiește memorie musculara, prin repetare.

În fiecare zi, studentul este îndemnat să răspundă la sute de exercitii din ce în ce mai dificile în succesiune rapidă, fiind practic expus la experiența de învățare a unui nativ vorbitor de limbă engleză.

Reading Assistant

Reading Assistant este un program de asistare a citirii bazat pe date științifice complexe , care combină tehnologia avansată de recunoaștere a vorbirii cu cele mai recente metode de lectură , pentru a ajuta elevii să capete o dictie si un limbaj fluent.

Reading Assistant presupune ca un profesor virtual "ascultă" un elev atunci cand citește cu voce tare, monitorizând intregul proces pentru a identifica dificultățile și erorile de citire cu care se confruntă elevul. Programul intervine astfel cu asistență atunci când studentul este provocat de un cuvânt.

Neuron Math

Ce este Neuron Math?

Toată lumea are o afinitate pentru matematică, doar că nu toată lumea știe încă!

Nu suntem sursa dumneavoastră pentru prelegeri pasive și exerciții de învățare prin memorare.

Suntem o suită de instrumente digitale, resurse practice și asistență pedagogică care vă ajută să ajungeți mai departe decât doar fișele de lucru pe hârtie și învățarea pentru un test.

De ce Neuron English?

Pachetul educational al Neuron English include următoarele elemente
  • 5 sesiuni on-line de lucru saptamanale cu produsele FastForWord, cu o durata recomandata de 30 de minute fiecare
  • 3 sesiuni on-line de lucru săptămânale cu produsele Reading Assistant, cu o durată recomandata de 30 de minute fiecare (optional)
  • O sesiune de lucru saptamanala de 1,5 ore cu instructorii nostri pentru a corecta greselile identificate , a introduce si explica noile concepte si a conversa pe marginea subiectelor propuse spre studiu
  • Rapoarte de progres lunare privind evolutia abilitatilor copilului
  • Consultatii cu instructorii si consultantii nostri minim o data pe luna
Ce castigati daca lucrati cu produsele noastre
  • Vă jucați și vă distrați de o manieră structurată, construindu-vă creierul pentru învățare și asimilând cele mai importante noțiuni de fonetică, vocabular și gramatică
  • Vă crește stima de sine si increderea in capacitatea de a invata limba engleza
  • Aveți flexibilitate si independență in studiul limbii engleze, stabilindu-vă singuri ritmul de învățare
  • Vă îmbunătățiți abilitățile de a urma instrucțiunile în limba engleză
  • Vă dezvoltați atenția, memoria, capacitatea de procesare a informației și de secvențializare