Învață Engleză Rapid

Cu ajutorul celor două instrumente inovatoare Fast Forword și Reading Assistant studenții Neuron English învață engleza rapid și durabil. Metoda blended learning, metoda ce presupune lucrul pe platforma de învățare Neuron English combinată cu lecții în clasă și intervenții individualizate oferite de profesorii noștri, este demonstrată ca fiind metoda cea mai eficientă prin care se învață limba engleză. Procesul nostru de învățare cuprinde trei pași, proces ce simulează modalitatea nativă de deprindere a limbii.

Pasul 1: Deblocarea potențialului de învățare

La acest pas focalizarea este pe dezvoltarea principalelor abilități cognitive necesare pentru învățare. Cu ajutorul unui set de exerciții interactive și adaptate la nivelul studentului, antrenăm creierul pentru a dezvolta din ce în ce mai mult memoria, atenția, capacitatea de procesare și secvenționalizare. Aceste abilități care țin de plasticitatea creierului, vor constitui baza cu care orice student învață engleza ca un nativ.

Pasul 2: Construirea „creierului englezesc”

În acest al doilea pas, accentul cade pe crearea automatismelor de folosire a limbii, atât pentru înțelegerea corectă a limbajului vorbit, cît și pentru utilizarea lui în comunicare, scris și citit. Cu ajutorul metodei paced-repetition (repetarea spațiată la intervale de timp a acelorași itemi de limbă), ajutăm creierul să înțeleagă limba în mod automat și să o folosească în diferite contexte.

Pasul 3: Îmbogățirea sistematică a limbajului

În acest pas final preocuparea noastră este să înzestrăm studentul cu toate abilitățile necesare pentru a putea utiliza limba engleză în contexte sofisticate. Lucrăm atât la îmbunătățirea pronunției și a vocabularului avansat, cît și la elemente de metalimbaj care îți permit să te integrezi perfect în orice mediu vorbitor de engleză.