Lecții Engleză

La Neuron English, copiii au parte de lecții de engleză atractive. Credința noastră este că orice copil poate învăța engleza ca un nativ și de aceea am conceput un program de tip blended-learning, în care combinăm lucrul cu tehnologia inovatoare cu lecții de engleză interactive și intervenții individualizate oferite de profesorii noștri, plecand de la nevoile de învățare ale fiecărui copil.

Ceea ce ne diferențiază de alte programe de pe piață este faptul că, la Neuron English copiii sunt pregătiți să învețe. Aceasta înseamnă că îi echipăm mai întăi cu un set de abilități cognitive, care să îi ajute să rețină și să folosească informația transmisă în procesul de învățare în mod eficient și durabil. Prin antrenarea atenției, memoriei, capacității de secvențializare și de procesare rapidă, copiii noștri devin per ansamblu elevi mai buni și obțin performanțe la limba engleză, de două ori mai repede.

În al doilea rînd, ne interesează ca ei să rămână angajați în proces o perioadă de timp suficientă, cu aceeași energie, pasiune și disciplină.

De aceea, ne străduim să facem orele din clasă și, in general, experiența de lucru cu Neuron English cât mai atractivă cu putință.

La Neuron English copiii nu au teme, învață în ritm propriu și au flexibilitatea de a studia engleza atunci când vor și de unde vor. Ei sunt în permanență monitorizați de profesori în acest demers, primesc sprjin și consiliere regulate beneficiază de feedback constant din partea platformei de învățare și sunt ajutați să depășească orice dificultate pornind dinspre nevoile proprii.