Engleză Începători

O bună capacitate de discriminare fonetică este esențială atunci când predai engleza pentru începători. Principala dificultate a unei limbi, atunci când este învățată ca limba străină, este diferențierea fonetică față de limba maternă.

Cu ajutorul tehnologiei încorporate în platforma Neuron English, tehnologie validată de peste 30 de ani de cercetări în domeniul neuroștiințelor, am creat cel mai bun curs de limba engleză pentru începători.

Practic, studenții noștri își antrenează urechea pentru a surprinde și cele mai mici diferențe fonetice și își pun bazele pronunției impecabile, cititului cursiv și scrisului fără greșeală.

Dintre toate cursurile de engleză pentru începători existente pe piață, Neuron English este singurul care are încorporate module de fonetică și discriminare de cuvinte omofone.

Metoda de învățare pe care am brevetat-o și testat-o pe mii de utilizatori din Romania și milioane de utilizatori din întreaga lume este o metodă nativă pentru că urmează exact modalitatea în care am învățat limba romană: deprinderea sunetelor, construirea vocabularului de la simplu la complex, formarea propozițiilor, utilizarea limbajului în diferite contexte, deprinderea cititului, a scrisului și abia apoi întelegerea „tehnică” a gramaticii.

Toată această construcție lingvistică se realizează cu ajutorul tehnicilor încercare-eroare-feedback și paced-repetition (repetarea spațiată la intervale de timp a acelorași itemi de limbă), ceea ce poziționează Neuron English ca cel mai bun program de limba engleză pentru începători de pe piață.