Fast ForWord pentru adolescenți și adulți

Fast ForWord reprezinta un set de programe organizate pe grupe de vârstă și pe nivel de cunostingte si expertiza, in functie de fiecare cursant in parte. Acesta se axează pe depășirea lacunelor în înțelegerea și vorbirea limbii engleze, folosind un mix de exerciții ce dezvoltă abilități cognitive (atenția, memorarea, procesarea informațiilor și secvenționalizarea) și abilități lingvistice fundamentale.

Fast ForWord este un soft educational dezvoltat pentru a oferi un curriculum individualizat, un ritm de învățare propriu și pentru a stabili provocări personalizate pentru fiecare student. Recomandarea noastră este ca studentul să lucreze cu softul un minim de 30 de minute pe zi, timp de 5 zile pe săptămână, pentru a obține maximum de rezultate într-un timp optim. Experiențele anterioare arată că, folosit în acest fel, programul ajută la înregistrarea de progrese semnificative în învățarea limbii engleze în doar un an (față de metoda clasică care obține aceleași rezultate în 2-3 ani).

Software-ul Fast ForWord exersează competențele de bază cognitive necesare pentru lectură

Pentru această vârstă, cele două obiective majore ale programului sunt:

  • Re-cartografierea abilităților cognitive pentru a consolida competențele de decodare . Aceste competențe sunt puse in practica în programul Fast For Word Literacy precum și prin Programul Fast For Word Literacy Advanced.
  • A învăța să gândească critic în timp ce citesc. Prin categoriile de citit 3 , 4 și 5 se poate spune ca se urmareste instruirea creierului pentru citirea , intelegerea si analizarea a ceea ce este citit , în timp ce citesc.

La fel ca și în cazul modulelor pentru copii, maximum de beneficii de învățare se realizează prin utilizarea programului timp de 30 de minute zilnic, 5 zile pe săptămână.

Andreea, 12, ne povestește despre experiența ei în cadrul Neuron English
Oferta Early-Bird
Pana la data de 30 septembrie 2016, Neuron English Romania ofera o reducere de 20% la toate abonamentele pe o perioada mai lunga de 3 luni. Va asteptam!