Neuron Math

Un sistem de învățare mixtă a matematicii pentru clasele 0-6

Ce este Neuron Math?

Toată lumea are o afinitate pentru matematică, doar că nu toată lumea știe încă!

Nu suntem sursa dumneavoastră pentru prelegeri pasive și exerciții de învățare prin memorare.

Suntem o suită de instrumente digitale, resurse practice și asistență pedagogică care vă ajută să ajungeți mai departe decât doar fișele de lucru pe hârtie și învățarea pentru un test.

Îmbinând joaca și pedagogia riguroasă ca nimeni altcineva

Unele resurse stimulează învățarea riguroasă, în timp ce altele furnizează caracterul ludic căutat de copii - dar se întâmplă rar să le vezi pe amândouă simultan  în același instrument ... până acum! Resursele noastre aliniate cu obiectivele școlare, combină joaca cu pedagogia ca nimeni altcineva.

Totul pornește de la jocurile noastre dovedite știintific, Zorbit’s Math Adventure pentru clasele 0-3 si noul Mathstoria pentru clasele 4-6, în care copiii pot explora concepte matematice țintite, în cadrul unei povestiri intrigante.

Aceste experiențe în cadrul jocului sunt completate de un catalog de resurse practice, adaptabile și ludice, testate la clasă.

Rapoarte pentru o mai buna intelegere a studentilor

Pe măsură ce elevii joacă jocurile, sistemul nostru de învățare colectează și analizează date pentru a furniza informatii utile profesorilor si părinților. În combinație cu observațiile profesorului, acestea  creează o imagine clară a performanțelor elevilor. Astfel, profesorii pot ajuta copiii mai eficient iar părinții capătă încredere că aceștia sunt pe drumul cel bun

Conținut personalizat, adaptat nevoilor elevilor 

Adevărata putere a datelor constă în utilizarea lor în luarea de decizii. Sarcinile specifice și recomandările personalizate ajută la depășirea lacunelor de învățare, consolidarea punctelor forte și dezvoltarea unei mentalități de creștere.

Aceste instrumente digitale simplifică planificarea și fac practică învățarea personalizată.

Sprijin in dezvoltarea abilităților profesorilor

Instrumentele noastre de dezvoltare profesională încorporate și echipa de mentori oferă asistență la cerere părinților și profesorilor.

Indiferent dacă doriți sfaturi pentru învățarea blended, idei de planificare a lecțiilor sau pur și simplu să pătrundeți în pedagogie, suntem aici pentru a le crește tuturor încrederea de sine la clasă.

Rapoarte pentru profesori, specialiști și școli.

Rapoartele noastre ajută la evidențierea performațelor între diferite clase, astfel încât veți avea o imagine de ansamblu concludentă a școlii și nu mai este nevoie să folosiți datele de anul trecut pentru a aborda provocările din acest an!

Clasele 4-6

Toamnă 2021

Toamna aceasta, lansăm Mathstoria, o nouă experiență mixtă de învățare pentru clasele 4-6.

Faceți click aici pentru broșură

Resurse didactice nemaivăzute

Avantajele cheie ale sistemului  Zorbit’s pentru profesori

Zorbit’s Math Adventure este un sistem EdTech consacrat care face o diferența atât în rândul profesorilor, cât și al elevilor in cadrul matematicii K-3.

Matematică încorporată

Zorbit’s are provocări matematice încorporate în jocuri, mai degrabă decât teste in stilul fiselor de lucru sau flashcardurilor pop-up.

Matematică cu sens

Provocările matematice Zorbit’s au multiple strategii prin care pot fi rezolvate, accentul fiind pus în egală măsură pe procesul de rezolvare a problemelor ca și pe soluția finală

Date de evaluare

Tabloul de bord oferă profesorilor date ușor de evaluat și de utilizat, permițându-le astfel să gestioneze elevi cu aptitudini de învățare diverse.

Învățare mixtă

Odată ce Zorbit’s sesisează o lacună de învățare oferim profesorilor sugestii de  activități pentru intervenția offline, care pot fi utilizate individual sau la nivel de clasa

Învățare personalizată

Diferențierea este foarte importantă pentru noi, și suntem capabili sa o oferim prin sarcini adaptate nivelului și nevoilor fiecărui copil.

Iată ce spun utilizatorii noștri din diferite țări:

„Cu Zorbit’s Math Adventure am observat o implicare imensă din partea elevilor. Randamentul investiției a fost fantastic în districtul nostru.”

Adaptarea
Vedeți cum Zorbits stimulează adaptarea in cadrul școlii și participarea elevilor la cursurile de matematică.  Faceți click aici  

Shelley Gartner
Consultant în matematică elementară, districtul școlar catolic din Calgary

„Ce mi-au spus profesorii este că, folosind Zorbit’s, profesorii și copiii au aflat că matematica este ușoară și distractivă”.

Competența
Urmăriți cum profesorii folosesc resursele din interiorul și din afara clasei pentru a spori competența elevilor  Faceți clic aici

Kathy Charchun
Consultant în matematică Jigsaw Learning, districtul școlar Livingstone Range

 

„Zorbit’s face planificarea orelor mai ușoară și mai eficientă, iar diferențierea sarcinilor nu este la fel de grea cum ar putea fi cu  alte tipuri de platforme de invatare.”

Sprijinul pentru profesori
Ascultați ce spun profesorii despre sprijinul și dezvoltarea profesională Zorbit. Faceți click aici

Ralph Grant
K-12 Consultant în tehnologie educațională, Conseil Scolaire Viamonde

 

„Ceva ce admir cu adevărat la echipa Zorbit’s este cât de multă dragoste și efort depun pentru a ajuta elevii să vadă cât de minunată este cu adevărat matematica. Este o platformă ce stimulează copiii să gândească, să fie angajati în și curiosi despre matematica ".

Deprinderea conceptelor
Vedeți cum elevii dezvoltă înțelegerea conceptelor matematice  în moduri flexibile Faceți click aici

Kyle Pearce
Consultant în matematică K-12, Consiliul școlar al districtului județean Greater Essex

„Platforma Zorbit’s îi împuternicește pe profesori să creeze lecții uimitoare de matematică, indiferent dacă sunt în clasă sau într-un mediu de invatare virtual.”

Acasă, la școală sau în online
98% dintre profesorii de la Academia Virtuală  OCSB folosesc Zorbit’s pentru a oferi celor 17000 de studenți o predare riguroasă a matematicii de la distanță  Faceți click aici

Kim Lacelle
Coordonator pentru succesul elevilor elementari, Consiliul școlar catolic din Ottawa

Contact usÎntrebări puse frecvent

Curricula programului disponibilă aici

Conținutul Zorbit’s este adaptat curriculei și standardelor școlare. În afară de exercițiile digitale și biblioteca cu planurile de lecție, profesorii și tutorii pot găsi și alte numeroase resurse și inspirație pentru fiecare concept din conținutul cuprins în program. 

Descarcă Ghidul aici

Cere o mostră din Zorbit’s aici

Zorbit’s este o platformă  de educație mixtă pentru învățarea matematicii elementare (clasele 0-3). Platforma facilitează învățarea matematicii și ajută la descoperirea plăcerii de a învăța matematica. Prin sarcini consistente, Zorbit’s dezvoltă gândirea critică, rezolvarea creativă a problemelor și dezvoltarea inteligenței logico-matematice pentru fiecare student.

Descarcă exemple gratuite aici

Descărcați broșura Zorbit’s aici

Resursele mixte din jocul Zorbit’s Math Adventure și biblioteca de resurse pentru clasă combină joaca și pedagogia ca nimeni altcineva.

Prin sarcini consistente, Zorbit’s dezvoltă gândirea critică, rezolvarea creativă a problemelor și dezvoltarea inteligenței logico-matematice pentru fiecare student.

Clasele  0 – 3
300+ resurse offline
78 jocuri Digitale
150 concepte matematice

Descarcă broșura aici

Blogul "Learning Matters"